“Debesėlių pily”

Muzikuoja: Emilija Statinaitė, Gedvilė Bendaravičiūtė, Živilė Mackevičiūtė, Gintarė Bauerytė,  Viktorija Pranaitytė, Ūla Beliukevičiūtė.

Ar nepamirštame pažiūrėti, kokį poezijos pasaulį vaikams sukuria dabar rašantys poetai, kokios jų kuriamos istorijos, kokie ten veikėjai apgyvendinami? O kas jei juos visus sutiktume debesėlių pily, ant kalno, apsupto upe ir miškais… Kviečiam kartu leistis į kelionę, kurioje lydimi dainuojamosios poezijos garsų kalbėsimės apie tai, kas svarbu, kas gražu, kas juokinga.

Tokiems pokalbiams nėra nei per jaunų, nei per senų – juk visi vieni iš kitų tiek daug mokomės. Kviečiame šeimas, vaikus ir visus norinčius susipažinti su šiuolaikinės poezijos vaikams pasauliu ir šešiomis dainų autorėmis bei atlikėjomis, pristatančiomis naują albumą „Debesėlių pily“. Susitikimas įvyks Bardų ir vaikų vidudienyje, 2020 metų rugpjūčio 22 dieną, 12:00 Skvere prie Anykščių L.ir St. Didžiulių viešosios bibliotekos.  Renginys nemokamas. Jo metu galėsite įsigyti kompaktinę plokštelę ,,Debesėlių pily“.

debeseliai